понеделник, 16 март 2015 г.

Бомбардирайки София, американците са направили същото като руснаците, когато нахлуват с войската си в България





Замисляли ли сте се защо американците да са агресор заради бомбардировките над София,
а руснаците, противно на всякаква логика, 
се оказват освободители, когато нахлуват тук с цялата си войска, т.е. в чужда суверенна държава? 
Това е очевидно противоречие и за да стигне до него, 
човек трябва доста да извърти историческите факти. Ето ги и тях:

1.По време на Втората световна война САЩ и Русия са съюзници.
2.Нападат ни поради една и съща причина.
3.Воюват срещу един и същ противник.
4.Защитават една и съща страна.
5.И го правят по един и същ начин - чрез агресия спрямо суверенна държава. САЩ по въздух, Pусия по земя.

Не крия пристрастията си към САЩ, но и не отричам, че в описаните събития американците са агресор спрямо нас. 
Въпросът е защо лъжливите комунисти опитват да ни убедят, че със същото действие руснаците са ни освободили, а не са ни окупирали?


Мога да го кажа по друг начин.

Забравeте, че става дума за САЩ и Русия! 
Приемете, че това са Първа и Втора рота на една и съща армия. Защото фактически те са една – нали са съюзници. 
Ако Първа рота направи погром, после ще се радвате ли на Втора рота? 
Hе, защото това пак е същият враг.

Разликата идва от малката подробност, че тук са чакали червени мутри, наречени партизани, които бързо са приели помощ от врага, за да вземат властта, която народът никога не би им дал с добро.

Когато руснаците са дошли, може да не са падали бомби и сгради, но е имало кражби, изнасилвания и убийства. Значи пак същата работа. 
Това, че комунистите са готови да простят всичко на “братята”, забравяйки национална чест и достойнство, е съвсем друг въпрос и тяхна лична лудост, която обаче няма никакво отношение към историческата истина.


Ето ви още едни подобен пример, 
който едва ли ви е хрумвал:

За секунда си представeте, че е имало смелчага, който стреля по "освободителите" и убива няколко от тях, преди да убият него. Познайте до кого щеше да се нареди този смелчага? До летеца Димитър Списаревски – всепризнат герой, който е извършил подобен подвиг и то спрямо същия противник.

Срещу кого е воювал Списаревски? Срещу съюза между САЩ и Русия /Първа и Втора рота на една и съща армия в тази война/. Той щеше да направи същото и спрямо руски бомбардировачи. Tогава щяха ли комунистите да го смятат за герой и да го награждават? Или щяха да го нарекат “фашист” и да го бутнат в списъка с най-големите и черни за комунизма тайни? Естествено второто.

Ето как червените другари обичат да изкривяват фактите в удобна за тях посока. Cамо чакат да видят накъде ще духне вятърът и евентуално какви опорни точки ще им свалят от Кремъл.

Продължение - специално за псевдодемократите,
които не разбират, че техният слугинаж пред САЩ
е същият като слугинажа на комунистите пред Русия.

                                                                      


Комунистите са зли хора
Да убиваш за удоволствие





13 коментара:

  1. Война е било и американците са ни бомбардирали като неприятелска страна. Hе е направено от злоба и защото са лоши, както го представяха БКП.

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. Така е, но не мога да ръкопляскам, когато някой бомбардира родния ми град.

      Без значение какви са мотивите му.

      Изтриване
    2. Какви са им мотивите! Чърчил го е казал, при предложение на Рузвелт да престанат в един момент - да бъдат жестоко наказани българите - може би за успешно водените сражения в предишните войни, защото през 2та само символична сме участвали, никого от тях българи не са убили!

      Изтриване

    3. Lucy Godard, дали наистина Чърчил го е казал? За него от десетилетия разправят, че се смеел на балканския народ, който честити банята, но никъде, в нито една негова книга не пише такова нещо. Значи е просто виц.

      Дали трябва да вярваме толкова лесно на "една жена каза"?

      Изтриване
  2. Американците са ни нападнали, защото където двама се ебът Ганьо винаги е подлагал дупе, надявайки се че вятърът ще духне в желаната посока. Малоумното ни правителство обявява война на Англия и САЩ уж символично. Да ама след като ни намерили на картата те хвърлили истински, а не символични бомби. Днешните ни вождове от натегане и дупедавство са решили и днес да ни замесят в защита на световните правдини но този път това ще е краят на мизерното ни съществуване!

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. За твое сведение хората са обичали царя, затова най-многолюдното погребение в цялата ни история е именно неговото.

      А комунистите сами си признават, че са взели властта с кръв - намират го за напълно нормално. Иначе народът никога не би им дал власт, защото партизаните не са били нещо друго, а обикновени терористи.

      Изтриване

  3. Два хубави коментара от Фейсбук:

    1
    "Разбирам идеята на статията, но аз отивам по-далеч. Американци и англичани с бомбардировки убиват 1800 човека. След Съветската окупация Царската армия е пратена от новото правителство на ОФ да гони Германците и само за няколко месеца в целенасочени безсмислени битки загиват 40 000 Български войници. Оцелелите офицери и войници са съдени от Народен съд, политическия и икономически елит е избит, смазан по концлагери или прогонен зад граница и едно цветущо Царство България е съсипано. И дума не може да става за сравнение между бомбардировките на американци и англичани и смъртоносната Съветска окупация."

    ....................................

    2
    "Русия oстава в България с окoло 350 хилядна армия на издръжка на българската държава близо 3 г . Напускайки България след третата година, те отнасят като плячка от победена страна целия ни културен архив и произведение на изкуството. При молба от българско правителство да бъде върнато това, което е взето .......отговора е "Mоже копия, но оригинала е плячка от победена страна и не може да бъде върнат."Така са ни освободили "братушките" !!!!!"

    ОтговорИзтриване
  4. Комундетата вият за англоамериканските бомбардировки, но си траят за руските бомбардировки над България. За тях много малко хора знаят, но са исторически факт. през 1941, 1942 г. руснаците са бомбардирали градовете Добрич, Русе, Г.Оряховица, Казанлък, Ст.Загора ... И докато за англоамериканските бомбардировки има някакъв повод, защото ние сме обявили война на САЩ и Англия, а не те на нас и ние сме започнали да сваляме техните бомбардировачи, които по молба на руснаците са отивали да бомбардират рафинериите в Плоещ, работещи за немската армия на източния фронт, то за варварските руски бомбардировки няма никакво оправдание, защото до 5 септември 1944 г., когато без никаква нужда Русия ни обявява война и ни окупира ние сме имали нормални дипломатически отношения. Доколкото разбира се могат да са нормални отношенията със страна, договорите с която по думите на Бисмарк не струват и хартията на която са написани. И през цялото това време ние не само сме били бомбардирани, а на наша територия са изпращани диверсионни групи, включващи и действащи офицери от съветската армия, какъвто е един терорист като Цвятко Радойнов например.

    ОтговорИзтриване
  5. Не е тъжно,а е отвратително да бъдеш социален психопат,а и да го предадеш в наследство на децата си.Има ли някакъв народ освободен от РУСНАЦИ ? Каква нация си,че трябва да властваш над други държави ?Е това пък русофили,почитатели на руската култура...и тн иди ,че разбери.Философите са го обмислили...ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ,НО мизерния живот ражда нищите духом и нищо в БГ няма да се промени с ...РЕФОРМИ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. а от американци? може би индианците или иракчаните...

      Изтриване
  6. А розовото масло?

    ОтговорИзтриване
  7. С цялото ми уважение към автора, вие не правите ли разлика между "нахлуване" и "бомбардировки"? Първото в нашия случай го смятам за смяна на политически строй, преврат и т.н. Бомбардировката на мен ми струва по-скоро като недвусмислени директни военни нападения, в които за минути загиват хора и се унищова значителна част от сградите, инфраструктурата, комуникации, пътища и т.н. в населеното място.
    Достатъчно на брой ли са приликите между т.нар. "нахлуване" и "бомбардиране" че да ги сложим на един кантар по този начин?

    ОтговорИзтриване
    Отговори

    1. В двата случая имаме нападение над чужда държава, агресия срещу България. Каква друга прилика да търсим? Това е абсолютно достатъчно.

      Твоите разсъждения са от сферата на философията - дали Пешо е намушкан с нож, а Гошо е застрелян с пистолет, и каква е разликата, след като и в двата случая човекът умира. Има ли значение? Определено не.

      Изтриване